LPG Cellu M6

Tratamentul LPG Cellu M6 Endermologie este lider mondial in stimulare celulara si este unul dintre cele mai performante tratamente de slabire si intinerire.

Programul Lipomassage al aparatului LPG Cellu M6 Keymodule 2I actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza – procesul de ardere a grasimilor. Activarea mecanica a lipolizei, stimuleaza adipocitele pentru eliminarea treptata a grasimilor localizate si reducerea celulitei. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire.

Mai mult decat un tratament…o adevarata metoda! Tehnica LPG elimina grasimile profunde rezistente la dieta si la sport.

lpg-keymodule_p9st-1

4 Rezultate tintite

➔  grasimea profunda si incapatanata este eliminata, ➔  silueta este remodelata, mai conturata, mai ferma, ➔  celulita este netezita, pielea este catifelata, ➔  pielea este ferma si tonifiata.

Cu ajutorul aparatului de endermologie LPG Cellu M6 celulele pot invata a doua oara ceea ce nu pot sa mai faca, pentru a reeduca corpul si pentru a reintineri procesele celulare care s-au incetinit.

In cadrul unei consilieri preliminare, acordam clientei o atentie deosebita in ceea ce priveste obiectivele si nevoile de tratament, stabilim zonele de lucru si frecventa sedintelor. Tratamenete de endermologie LPG propun solutii speciale pentru fiecare obiectiv.

Echilibrul intre productia si eliminarea grasimii este un proces natural in care sunt implicate celulele grase (adipocitele). In ciuda unui program ideal de exercitiu fizic, procesul de stocare a grasimilor tinde sa creasca odata cu inaintarea in varsta, avand ca rezultat excesul de grasime si aparitia celulitei. Tehnica Lipomassage patantata LPG reactiveaza eliminarea grasimii (lipoliza) si producerea de colagen si elastina.

LPG stimuleaza frumusetea! Fixati-va obiectivul de frumusete!

Care sunt beneficiile tratamentului de masaj endermologic LPG Cellu M6?  

   • are efect intens si vizibil de remodelare corporala,    • reduce celulita si centimetrii in plus,    • netezeste pielea neuniforma si elimina aspectul de portocala,    • creste tonicitatea tesuturilor pielii,    • reduce durerile musculare,    • imbunatateste fluxul limfatic,    • alternativa nechirurgicala si non-invaziva a liposuctiei,    • metoda sigura si fara durere,    • mareste circulatia sangelui (de 300 de ori mai mult decat un masaj normal),    • metoda este aprobata de FDA.

In cat timp apar rezultate vizibile?

Rezultate vizibile se vad dupa 8-10 sedinte efectuate intensiv, insa primele rezultate apar mai repede, dupa aproximativ 5 sedinte. Tratamentele endermologice LPG se efectueaza de 3 ori pe saptamana. Este necesar sa se bea 2 litri de apa /zi pe toata durata tratamentului. Veti vedea rezultate fara a tine diete drastice sau sa efectuati exercitii fizice intensive. Totusi, rezultatele le veti putea mentine timp indelungat printr-un stil alimentar corect, exercitii fizice si sedinte LPG de intretinere. Vor fi necesare 15-20 de tratamente pentru rezultate optime. O data pe la 7-10 zile, in functie de nevoile individuale se recomanda un tratament LPG pentru mentinerea rezultatelor. De asemenea, veti purta un costum special in timpul tratamentului.

Care este cel mai eficient tratament pentru a reduce celulita?

Unul dintre cele mai eficient tratament este endermologia, o tehnica folosita in toata lumea si dovedita inca din 1986. LPG CELLU M6 este prima tehnica recunoscuta pentru reducerea celulitei si scaderea in circumferinta.

Endermologia doare?

In nici un caz, Endermologia este ca un masaj mai puternic si este foarte relaxant. Aparatul LPG Cellu M6 poate fi programat pentru o relaxanta si placuta  sedinta adaptata fiecarui client in parte.

Endermologia poate fi folosita si ca tratament facial?

Da, LPG ENDERMOLIFT redensifica si reda fermitatea pielii, are efect anti-rid prin umplerea ridurilor din interior, recontureaza ovalului facial, diminueaza barbia dubla, are efect de lifting pentru ochi, estompeaza ridurile, decongestioneaza pungile si elimina cearcanele, reda luminozitatea tenului tern, oxigeneaza si ajuta la renovarea celulara.

Contraindicatii LPG Endermologie

Hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

cellu