Mezoterapie

mezoTratamentul mezoterapie corporală ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la eliminarea depozitelor de celulită şi în anumite cazuri la corectarea unor semne şi cicatrici.

Tratamentul mezoterapie corporală presupune injectarea unui cocktail de substanțe în depozitele localizate de grăsime de care vrei să scapi. Procedura este una neinvazivă și presupune un disconfort minim.

Rezultatele își fac apariția la scurt timp după tratamentul mezoterapie corporală și continuă să se îmbunătățească de-a lungul perioadei post-tratament.

În primul rând, trebuie subliniat faptul că tratamentul mezoterapie corporală este neinvaziv, ceea ce înseamnă că nu veţi simţi disconfort aproape deloc.

Tratamentul mezoterapie corporală are și rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculaţia şi metabolismul celular local, rezultatul final având și un efect de rejuvenare (reîntinerire).

Mezoterapia corporală este utilă în eliminarea depozitelor localizate de grăsime și celulitei, oferind și un efect de întinerire, prin promovarea formării de colagen și elastină în piele.

Substanțele injectate în timpul tratamentului mezoterapie corporală în scopul eliminării depozitelor nedorite de grăsime sunt eficiente în tratarea principalelor simptome și cauze ale celulitei: înmoaie țesuturile conectoare, descompun grăsimile, stimulează circulația și promovează drenarea limfatică.

Mezoterapia corporală are efecte maxime în celulita incipientă (gradul 1) și în cea moale (flască), dar ameliorează în proporție mare și celulita compactă, ca și pe cea fibroasă.