Tratamentul Madonei

Tratamentul Madonei este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente cu acid hialuronic.

Este singurul tratament cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil inbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. 

Cel mai revoluţionar mod de a introduce acid hialuronic, ceai verde, vitaminele A, D, E, aloe vera şi atoxilină – neinvaziv (neinjectabil) în cele mai profunde straturi ale dermisului, cu ajutorul unui aparat ce produce oxigen baric.

Sistemul acţionează asupra ridurilor de pe faţă, decolteu, mâini, regenerează ţesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase. O sedinta dureaza in jur de 35 de minute sau chiar mai mult, depinde cat de repede sunt absorbite substantele de catre tenul dumneavoastra.

Pentru rezultate maxime, tratamentul se face in sase sedinte consecutive, fiind recomandat ulterior, cate un tratament pe luna. Introducerea acidului hialuronic in piele se face atat la nivelul fetei cat si la nivelul gatului si al decolteului. Tratamentul Madonnei este unicul tratament care face posibila introducerea acidului hialuronic, ceaiului verde, vitaminelor A, D, E, aloe vera si atoxilina in cele mai profunde straturi ale dermisului cu ajutorul unui aparat ce produce oxigen hyperbaric

Tratamentul cu oxigen hiperbaric: reprezinta o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si principii active prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care transforma aerul in oxigen pur, hiperbarizandu-l. In contact cu pielea, permite reactivarea si imbunatatirea activitatii celulare, mareste vascularizarea si implicit trofismul si nutritia celulara, ceea ce duce la ameliorarea acneei in toate formele sale, regenereaza tesuturile, actioneaza asupra ridurilor, hidrateaza pielea si face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei.

CUM FUNCTIONEAZA?

 Jetul puternic de oxigen deschide porii si permite patrunderea moleculelor de acid hialuronic si a cocktailului cu vitamine si antioxidanti în derm.

REZULTATE

Chiar dupa prima sedinta, tenul devine mai luminos, pielea este mai ferma, observandu-se si un efect de lifting.

Celebra cantareata Madonna a declarat ca prefera acest tratament pentru ca ii lasa un ten frumos si luminos. In acelasi timp, tratamentul este relaxant. Combinatia inedita de oxigen, vitamine si minerale este pe placul Madonnei, care se declara victorioasa in lupta impotriva imbatranirii.

Madonna nu este insa singura vedeta de la Hollywood care foloseste aparatul revolutionar. Eva Longoria, Heather Locklear, Justin Timberlake, Naomi Campbell, John Galliano sau Fergie sunt doar cateva dintre vedetele care se bucura de un ten tanar si luminos cu ajutorul acestui aparat miraculos!